free bootstrap template


Galerie    

NetLive Studio VideoChat Bucuresti cu plata banilor la zi


Videochat constă în comunicarea directă cu diverse persoane prin intermediul calculatorului conectat la internet, a camerei video şi a microfonului. Aceste persoane plătesc un preţ pe minut pentru a vedea modelul şi pentru a purta discuţii cu acesta, atât cu caracter erotic cât şi non-erotic. Modelele de videochat lucrează virtual pe internet, cât vor şi când vor. Conceptul este simplu:
Free chatul:
Modelele îmbrăcate seducător se loghează într-o rețea de chat folosind un program sau browserul web apoi sunt amplasate în camera lor virtuală de chat, în timp ce camera video transmite live pe internet. Cele mai bune site-uri de videochat oferă freechat sau open chat şi îşi promovează singuri modelele. Tot ce are de făcut un model este sa se logheze pe chat şi să vorbească cu clienţii din camerele de chat. Deoarece nu exista nici un schimb de bani în freechat obiectivul unui model este să convingă clienţii să intre într-o discuţie privată numită private chat, atunci aceşti clienţi devin clienţi plătitori. Aici are loc showul şi prin acest mod rețelele de chat și modele câștiga banii lor.
Chatul Privat:
În timp ce în sesiuni private, modele câștiga o sumă de bani stabilită pe minut, clienţii îşi regizează propriile lor showuri erotice. Unii clienţi plătesc modelele chiar făra să ceara un show erotic. Astfel un model de videochat nu o să ştie niciodată la ce să se aştepte. Deşi modelele nu trebuie să facă niciodată un lucru inconfortabil, acestea ar trebui sa fie confortabile lucrând dezbrăcate.
Potenţialul veniturilor:
În timp ce majoritatea modelelor de videochat nu încep prin a încasa sute de dolari peste noapte, modele de top câstiga peste 6000$ pe luna! În medie, modele începătoare câştiga intre 50$-100$ pe tură până când îşi construiesc o bază solidă de clienţi fideli. Modelele care își dedică timpul şi interesul acestui job ajung sa câştige intre 100$-300$ pe tura în primele 3 luni. Prin munca, devotament şi seriozitate videochat-ul poate fi o cariera profitabilă şi plină de satisfacţii.  

Instagram Feed NetLive.Ro Studio VideoChat Bucuresti cu plata banilor la zi

Adresa 

Intrarea Grânarului 6, București  


Contact 

Email: office@netlive.ro / angajari@netlive.ro 
Telefon: 0731 124 771 /
                0723 725 594.

 

Feedback

Aveam nevoie sa gasesc un studio care sa plateasca banii la zi, de cand am dat peste anuntul NetLive nu imi mai fac de griji financiare deoarece pot gestiona zilnic finantele. - Ana, 26 ani.